Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Service & onderhoud

Goede service en regelmatig onderhoud zijn essentieel om de prestaties en levensduur van quads, e-scooters, robotmaaiers en machines voor tuin en park te waarborgen. Door tijdig onderhoud uit te voeren en gebruik te maken van onze professionele services, kunt u ervoor zorgen dat uw voertuigen en machines optimaal blijven functioneren.

Laten we beginnen met quads, krachtige voertuigen die veelzijdigheid en robuustheid bieden. Regelmatig onderhoud van een quad is cruciaal om ervoor te zorgen dat alle mechanische componenten in goede staat verkeren. Een professionele service kan de motoroliƫn en filters vervangen, de remmen controleren en afstellen, de bandenspanning controleren en de algehele staat van het voertuig inspecteren. Bovendien kan een deskundige monteur eventuele slijtage of defecten vroegtijdig detecteren en repareren, waardoor dure reparaties in de toekomst worden voorkomen.

E-scooters zijn steeds populairder geworden als milieuvriendelijk vervoersmiddel. Om ervoor te zorgen dat uw e-scooter veilig en efficiƫnt blijft werken, is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Een professionele service kan de batterijstatus controleren en indien nodig onderhouden, de banden en remmen inspecteren en de elektrische systemen controleren. Bovendien kunnen monteurs software-updates uitvoeren en eventuele storingen oplossen.

Robotmaaiers bieden gemak bij het onderhoud van gazons, maar ze vereisen ook aandacht en onderhoud. Onze professionele service kan de messen controleren en slijpen, de sensoren en elektronica kalibreren en de maaier reinigen om verstoppingen te voorkomen. Bovendien kunnen monteurs de firmware bijwerken en eventuele problemen met het navigatiesysteem oplossen.

Voor machines voor tuin en park, zoals grasmaaiers, heggenscharen en bladblazers, is onderhoud van cruciaal belang om de betrouwbaarheid en prestaties te behouden. Bij Rijskamp kunnen we de motor controleren en afstellen, de slijtage van messen en snijbladen controleren en de werking van de machine testen. Daarnaast kunnen monteurs olie verversen, brandstoffilters vervangen en algemene schoonmaak- en smeertaken uitvoeren.

Contact