Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Segway Snarler

Segway, ooit bekend om zijn zelfbalancerende tweewielers, heeft met de Snarler een nieuwe richting gekozen. Dit off-road voertuig combineert innovatieve technologie met robuust design en belooft avonturiers en liefhebbers van buitenactiviteiten een spannende rijervaring. Uitgerust met geavanceerde functies en een krachtige aandrijving, biedt de Snarler gebruikers de mogelijkheid om zowel stedelijke als natuurlijke terreinen met gemak te verkennen. Terwijl sommigen de Snarler zien als een teken van Segway’s evolutie, blijft het essentieel voor het merk om veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop te stellen.

Advies? 0513 - 264476 Offerte aanvragen

Specificaties

Aandrijving

De aandrijving van de Segway Snarler is geoptimaliseerd voor zowel stedelijke als off-road omgevingen. Krachtige motoren zorgen voor soepele acceleratie, waardoor het voertuig zich moeiteloos kan aanpassen aan verschillende terreinen.

Wielophanging

De geavanceerde wielophanging draagt bij aan de stabiliteit en wendbaarheid van de Snarler. Ongeacht het terrein, zorgt het systeem voor een comfortabele rit door schokken en trillingen te minimaliseren.

Banden en velgen

Speciaal ontworpen voor de Snarler, zijn de banden gemaakt voor optimale grip op zowel gladde als ruwe oppervlakken. De velgen complementeren niet alleen de esthetiek van het voertuig, maar bieden ook duurzaamheid en ondersteuning.

Smart moving app

Met de Smart Moving app kunnen gebruikers de Snarler op afstand bedienen, rijgegevens inzien en de rijervaring personaliseren. Deze technologie brengt connectiviteit naar een hoger niveau en maakt het gebruik van de Snarler intuïtiever.

Dimensies

Hoewel specifieke afmetingen kunnen variëren, is de Segway Snarler ontworpen om compact en toch ruimtelijk te zijn, waardoor hij zowel praktisch als comfortabel is voor de bestuurder.

Overige eigenschappen

De Snarler is uitgerust met verschillende extra features zoals LED-verlichting voor zichtbaarheid, een robuuste carrosserie voor bescherming en een ergonomisch design voor gebruikerscomfort.

Vraag een offerte aan!

Hoe kunnen wij u bereiken?
Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.
Toestemming(Vereist)