Producten

Menu

Categorieën
Categorieën
0 0,00

Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden

Binnen 30 dagen retourneren

Minimaal 2 jaar garantie op ieder product

Klanten geven ons 4.9 / 5 Sterren

Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden

Binnen 30 dagen retourneren

Minimaal 2 jaar garantie op ieder product

Klanten geven ons 4.9 / 5 Sterren

Beschrijving

Als je nog geen accu en lader van het STIHL AS systeem hebt, dan is deze set met de mini accukettingzaag STIHL GTA 40, twee STIHL AS 2 lithium-ion-accu’s en een STIHL AL 5-2 snellader de ideale keuze. Een stevige koffer voor de GTA 40, de lader en maximaal 6 accu’s zijn ook inbegrepen. Zo kan je meteen aan de slag.

De mini accukettingzaag STIHL GTA 40 is ideaal voor onderhoudswerken in de boom- en bosbouw, voor het professioneel tuin- en landschapsonderhoud maar ook voor het bewerken van hout en houtachtig materiaal op bouwplaatsen. Daarnaast is de STIHL GTA 40 geschikt voor snoeiwerk uitgevoerd door boomverzorgers die de boom inklimmen. Of het nu gaat om het onderhoud van bosgebieden in parken en tuinen, correcties in de kruin van de boom, het maken van gipsplaatconstructies, binneninrichtingswerk of dakwerkzaamheden, de GTA 40 overtuigt met haar compacte ontwerp, lage gewicht en uitstekende balans bij het zagen van bovenaf of onderaf en het maken van steeksneden. Ze maakt ook indruk met haar hoog zaagvermogen en de lange looptijd van haar accu.

Uitgerust met een ultrakrachtige EC-motor en de zaagketting STIHL 1/4″-PM3 garandeert ze een nette zaagsnede en een snelle voortgang van het werk. Een ander voordeel van de STIHL GTA 40 is de automatische smering van de ketting op basis van de zaagsnelheid. Daarnaast beschikt de mini accukettingzaag over een ergonomische bedieningshandgreep met handbescherming en een grijppunt voor de andere hand, voor een precieze hantering. De handgreep is ontworpen om wegglijden van je hand te voorkomen. Bovendien maakt de klauwvormige geometrie aan de voorkant het gemakkelijk om de grijpzone van de zaaggarnituur te zien en te voelen. Het mechanische bedieningssysteem met kantelinrichting aan beide zijden, de variabele en instelbare kettingsnelheid, het kettingwieldeksel met zijdelingse kettingspanner en de laadindicator met leds zijn slechts enkele van de andere voordelen van de GTA 40. En dan zijn er nog de stalen bevestigingsringen aan beide zijden voor het bevestigen van een valbeveiliging– ideaal voor bijvoorbeeld snoeiwerk op hoogte.

De mini accukettingzaag GTA 40 wordt ook geleverd met een praktische holster waarmee je de machine aan een gordel kan bevestigen. Zo heb je ze tijdens het werken meteen bij de hand.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je mini accukettingzaag STIHL GTA 40, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte STIHL AS 2 accu’s weer op te laden.

De mini accukettingzaag STIHL GTA 40 is gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze is dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. Voor de STIHL GTA 40 is de spatwatertest gecertificeerd volgens de norm IPX4.

Opmerking: de accu AS 2 is ook IPX4-gecertificeerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “STIHL GTA 40 Accu Kettingzaag” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer

Specificaties

Accu en/of lader

Zonder accu en lader, Met 2x AS 2 accu, Met 2x AS 2 accu en 1x AL 5-2 lader

Zie meer

STIHL GTA 40 Accu Kettingzaag

Vanaf 289,00 incl. BTW

Artikelnummer: N/B Categorie:

Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden

Binnen 30 dagen retourneren

Minimaal 2 jaar garantie op ieder product

Vanaf €500,- gratis verzending

Uitstekende klantenservice

Hulp nodig?

Neem gerust contact op. We helpen u graag verder.

Neem contact op
betaalmethode
betaalmethode
betaalmethode
betaalmethode
betaalmethode
betaalmethode

Wat klanten over ons zeggen

4,9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
5 sterren
89
89%
4 sterren
11
11%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 9 beoordelingen
  1. Deze week is onze Navimow bezorgd. Ik ben na 4 dagen zeer enthousiast over het apparaat. En zou hem echt aanbevelen. Obstakels herkent hij en daar gaat hij omheen. Hij rijdt netjes onder onze trampoline door en om schommelpoten. Terwijl we deze niet zelf hebben uitgesloten. Doordat we een lastige tuin met veel obstakels hebben (en iets meer als 300m2 grasveld) ben ik wel blij dat we de 108 en niet de 105 hebben gekozen. Maar zelfs
    Als hij de klus niet af krijgt, (vanwege een bui) gaat hij de volgende maaibeurt weer verder waar hij gebleven is.

  2. Perfect geholpen ondanks het product niet te gebruiken was

  3. Snelle goede levering