Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

HRG416P Izy ON met 4Ah-accu

Heel wendbaar en bij uitstek geschikt voor kleinere gazons (< halve tennisbaan).

Het IZY-assortiment maakt licht werk van uw gazon. IZY-maaiers zijn de lichtste in de benzinereeks van Honda, waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn, zelfs in complexe tuinen.

Alle IZY-maaiers hebben een gepoedercoat maaidek van geperst staal waardoor ze bestand zijn tegen zowel uv-stralen als roest. Dankzij deze kenmerken zijn ze zowel duurzaam als eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Belangrijkste kenmerken:

Auto-choke: Al onze producten worden aangedreven door eersteklas Honda-motoren. U kunt er dus zeker van zijn dat ze betrouwbaar starten en weinig onderhoud nodig hebben. Al onze grasmaaiers werken op loodvrije benzine.

Laag geluid: Ons R&D-team heeft een gepatenteerd mes ontworpen dat een laag geluidsniveau heeft (-0,5 dB(A)) in vergelijking met traditionele messen. Met een combinatie van motor en maaidekdesign is het geluidsniveau 30% lager dan de huidige EU-norm.

Ongeëvenaarde garantie

Onze producten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Daarom kunnen wij u een oersterke garantie bieden op ons kernassortiment voor huishoudelijk en professioneel gebruik. Deze garantie dekt zowel materiaal als arbeidsuren. Daarbij behoudt de garantie tijdens de hele garantieperiode dezelfde waarde. De laatste garantiedag is dus precies hetzelfde als de eerste.

Advies? 0513 - 264476 Offerte aanvragen

Specificaties

Functie
Materiaal maaidek Staal
Aantal instelbare maaihoogtes 6
Inhoud grasvangzak (Liter) 42
Geluidsniveau (dB(A)) 94
Grasopvangtijd per 100m2 gazon (mins:secs) 11:04
Formaat tuin Compact (< 125m2)
Afmetingen
Lengte (mm) 1415
Breedte (mm) 453
Hoogte (mm) 980
Drooggewicht (kg) 28
Maaien
Maaibreedte (mm) 41
Maaihoogte (mm) 20-74
Motor
Motor 4-takt OHC
Cilinderinhoud (cc) 145
Model motor GCVx 145
Motorvermogen (kW/tpm) 2,7/2.900
Inhoud brandstoftank (Liter) 0.91
Motoroliecapaciteit (Liter) 0.5
Aandrijving Duwmaaier

Vraag een offerte aan!

Hoe kunnen wij u bereiken?
Laat ons weten wat uw voorkeur is om u te bereiken.
Toestemming(Vereist)